031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Beauty >

Apa de parfum unisex Symphonie No 7 Bois Sacre

COD: SAR-3509165255265

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Aroma proaspata de fructe de padure roz cade in armonie cu aroma de tamaie pentru a crea acest parfum magic. Trandafirul timid ajunge pe scena insotit de cedru si iris. Apoi, lemnul dulce apare pentru a da tonul unei feerii de arome. Baletul se termina in liniste cu un adagiu de vanilie sub un traseu oriental de chihlimbar si smirna. Apa de parfum unisex Capacitate: 100 ml Made in Paris Note de varf: fructe de padure roz, tamaie Note de mijloc: cedru, lemn dulce, iris Note de baza: ambra, vanilie Se livreaza cu punguta de cadou premium Ingrediente: alcool, parfum, apa, benzoat de benzil, cinamal hexil, limonen, linalool, alcool benzil, salicilat de benzil, citral, cumarina, eugenol, geraniol.
  • Apa de parfum unisex
  • Capacitate: 100 ml
  • Made in Paris
  • Note de varf: fructe de padure roz, tamaie
  • Note de mijloc: cedru, lemn dulce, iris
  • Note de baza: ambra, vanilie
  • Se livreaza cu punguta de cadou premium

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!