031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Beauty >

Auto-bronzant accelerator Nera 200 ml

COD: BIT-1001

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Datorita noului principiu natural activ cu Tirozina, amino-acid care stimuleaza melanina, permite intensificarea bronzarii si ofera rezultate excelente in timp scurt.

Ingrediente active:

Contine piatra vulcanica si extract de Mirt Negru *din agricultura biologica certificata.

Cum se utilizeaza:

Pentru un bronz intens si stralucitor, aplicati produsul in fiecare zi inainte de fiecare expunere la soare. Nu uitati sa utilizati un produs de protectie solara Nera Pantelleria adecvat, conform fototipului dvs.

Produsul nu contine filtre pentru protectia solara, prin urmare este recomandat pentru pielea deja bronzata.

* ingredient provenit din agricultura organica

Ingrediente: Ingrediente: Aqua, Coco-caprylate, Ethylhexyl palmitate, Glycerin, Cetearyl alcohol, Cyclopentasiloxane, Ceteareth-20, Glyceryl stearate, Butyrospermum parkii (Shea butter) butter, Myristyl myristate, Phenoxyethanol, Sodium polyacrylate, Parfum, Butylene glycol, Glucose, Ethylhexylglycerin, Myrtus communis leaf extract, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Sorbitol, Acetyl tyrosine, Sodium glutamate, Maris sal, Silica, Urea, Adenosine, Hydrolyzed vegetable protein, Glycine, Hydrolyzed wheat protein, Lactic acid, Sodium PCA, Riboflavin, Panthenol, Potassium sorbate, Citric acid.

Despre brand

Un brand italian nascut in Pantelleria, Isula Neagra, dificila si arida, dar cu o forta fascinanta si parfumuri salbatice. O linie de produse realizata din ingrediente naturale, inspirata de imaginea si sufletul insulei Pantelleria, ce contine principii active cum este piatra vulcanica sau extractul de mirt negru din agricultura ecologica. Toate produsele cosmetice pentru protectia solara NERA sunt fabricate din extracte de roca vulcanica, din nisip negru de origine vulcanica si contin urme de minerale, utile pentru a restabili pierderea de săruri minerale din timpul si dupa expunerea la soare.

Nera este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Nera poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!