031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Balerini dama gri S. Oliver 5-22123-28

COD: BTC-764

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Balerini . Exterior interior sin material textil si sintetic.Talpa interioara este fabricata cu tehnologie antisoc pentru un confort sporit pe inreaga zi. Culoare disponibila; gri.

Despre brand

S.Oliver ofera intotdeauna o solutie potrivita in ceea ce priveste stilul, calitatea si pretul. Un prieten onest si elegant, precum si un consultant de moda cu ideile potrivite pentru toate situatiile - S.Oliver iti umple dorintele cu viata si prezinta moda pentru intreaga familie, intotdeauna cu un accent special pe purtabilitate. Modele care indeplinesc toate cerintele vietii de zi cu zi, pastrand tot timpul un ochi asupra cerintelor modei. Brandul este casual, autentic si usor de combinat. Este modern, colorat si sportiv. S.Oliver se bazeaza pe materiale naturale si, cu mare atentie la detalii, creeaza intotdeauna surprize placute atunci cand vine vorba de caracteristicile produsului.

S.OLIVER este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului S.OLIVER poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!