031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Bambola Italiana-Pink

COD: RXS-BAM_41425-Pink

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Anii “nebuni” ai Americii - 1920 sunt descrisi in romanul “The Great Gatsby” de catre autorul Francis Scott Fitzgerald. Acesta a constituit sursa de inspiratie pentru crearea Bambolelor metalice ce aduc in actualitate atmosfera acelor petreceri fastuoase cu femei frumoase unde “aerul vibra de vorbe si rasete de remarci intamplatoare si prezentari pe loc uitate”.Linia de Bambole a caror infatisare este inspirata de perioada “Marelui Gatsby” va aduce in contemporaneitate efervescenta unor vremuri marcate de schimbari majore in vestimentatia si atitudinea femeii acelor ani asa numita “Flapper Girl”.Asadar acest model metalic va reinterpreta outlook-ul indraznet de la acel moment istoric al asa-numitelor “Flapper Girls” caracterizat in special de tunsoarea bob si de fustele scurte. Ne putem chiar imagina ca papusile noastre si-ar gasi cu usurinta locul la petrecerile extravagante unde se dansa foxtrot sau charleston si se aculta muzica de jazz.Realizata manual din alama cu aspect antichizat aceasta “bambola” este acea bijuterie agreata de femeia moderna mereu in tendinte precum si de catre cea mai conservatoare datorita handmade-ului intors parca la originile sale.

Despre brand

Realizate din alama, materiale textile si cristale, papuselele jucause ale brandului Bambole Milanesi vor atrage atentia prin originalitate, putand fi purtate la orice tinuta. Finisajul alamei este realizat in patru variante: antique brass, antique copper, antique pewter, flat black coated, fiecare in culoarea specifica: auriu, cupru, argintiu, negru, toate in stilul vintage. Lantul lung, de peste 80 de cm isi aduce aportul de eleganta, sustinand cu mandrie aceste bijuterii unice. Asadar, imbracate in outfit-uri moderne, stralucitoare, haute-couture, ori in tinute chic pret-a-porter, Papusile de la Milano se vor impune, fie in varianta metalica, reconstituind farmecul anilor 1920, fie imbracate in tinute realizate din tesaturi alese in functie de directiile trasate, in fiecare sezon, de designerii de moda.

Roxannes - Bambole Milanesi este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Roxannes - Bambole Milanesi poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!