031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Botine Joyas JOY-P85 Arianna Visinii

COD: JOY-P85

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Design-ul unic, de inspiratie retro, se impleteste fermecator cu textura catifelata a pielii camoso de calitate superioara, dand nastere unei perechi de botine de dama de o eleganta fabuloasa.
Pentru personalitatile care stiu ca detaliile fac diferenta, botinele sunt alegerea perfecta datorita franjurilor care le confera un aspect usor non-conformist, extravagant si vaporos.
In plus, tocul gros al botinelor de dama Arianna le transforma intr-un articol de incaltaminte practic, cu accente minimaliste, care poate fi purtat cu succes in cele mai inovative combo-uri vestimentare.
Inaltime toc: 9 cm
LIVRARE: 5 ZILE
Pentru acest model, marimile corespund.
Va rugam sa comandati masura pe care o purtati de obicei la acest tip de incaltaminte!
Material: piele naturala.

Despre brand

Joyas este o poveste despre pasiune si moda, care a inceput sa se scrie in 2016. Brandul este destinat iubitoarelor de pantofi si eleganta, al carui principal obiectiv este acela de a oferi o experienta unica tuturor femeilor. Fiecare pereche de pantofi marca Joyas reprezinta o creatie 100% REALIZATA MANUAL, din cele mai calitative materiale si texturi. Atent alese si imbinate cu cea mai mare grija, materialele noastre sunt transformate de catre mainile magice ale profesionistilor in pantofi inediti, meniti sa reflecte unicitatea fiecarei femei, in Bucuresti, Romania.

Joyas este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Mai multe detalii despre MarketUP! gasiti aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!