031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Bratara Argint 925 placata cu aur 18K Forever Friends Miyuki Beads Black Cord

COD: RXS-RXN_B-148-60GP-Black

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Istoria"bratarilor prieteniei" incepe in anii '70 in SUA influentata fiind de indienii din America Centrala si de Sud. Legaturile decorative ajustabile sugereaza prietenia "innodata" iar in momentul in care se leaga pe mana se pune o dorinta care se spune ca se va indeplini atunci cand bratara se va rupe. Aceasta bratara originala cu design modern decorata cu ornamente din argint 925 placat cu aur de 18 carate si renumitele margele Miyuki este un talisman aducator de energie pozitiva. Margelele japoneze MIYUKI sunt considerate "standarde mondiale" pentru calitatea stralucirea și uniformitatea lor. Ele sunt foarte cautate de designerii de moda artistii bijutierii si fanii materialelor premium de cea mai buna calitate.

Despre brand

Brand-ul Miss Roxanny - Heartwarming Jewels este conceput in Italia si doreste ca, prin produsele sale, sa incalzeasca orice inima, in orice ocazie. Bijuteriile de argint intruchipeaza mici simboluri care vor raspandi energie pozitiva si care vor vorbi de la sine. Ne face placere sa cream modele deosebite, cu semnificatie, ca o comoara personala, cu misiunea de a scoate la iveala cele mai frumoase sentimente. Noi realizam bijuterii din argint pe care tu si cei dragi sa le puteti pastra si pretui pentru toata viata! Bazate pe comunicare, primul instrument spiritual al omului si cea mai importanta metoda de socializare, bijuteriile Miss Roxanny se diferentiaza prin mesajul transmis, scris sau prin forma. Astfel, gandurile noastre frumoase, exprimate prin intermediul acestor fine bijuterii lucrate manual, vor avea un efect deosebit asupra celor din jur, generand vibratii pozitive. De aceea, aceste bijuterii au primit numele de 'Bijuterii cu suflet'. Miss Roxanny - Heartwarming Jewels, Bijuterii prin care sentimentele prind forma!

Miss Roxanny este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Roxannes - Miss Roxanny poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!