031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Bratara KOGAYON din matase si bijuterii cu semnificatie 010CSP Turcoaz

COD: KOG-010CSPOcean

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Pentru EA. Semnificatie: dragoste, protectie impotriva relelor, sanatate si continuitate. Trei bijuterii talisman, placate cu Argint, montate pe bratara din matase multicolora turcoaz si albastru. Pachetul contine: bratara, cartoline cu semnificatia fiecarei bijuterii in parte, asezate cu grija intr-o cutie de bijuterii KOGAYON.
Sursa de inspiratie:
YANNA, zana dragostei, este inspirata dupa ritualurile magice de Sanziene. Aceste ritualuri au origini foarte vechi si sunt ritualuri de dragoste, de lumina solara si de speranta.
AYA - Capatana de usturoi isi are inspiratia in funiile de usturoi agatate pe prispa casei, ca sa tina departe spiritele rele. 
DERZES, funia rasucita, simbolizeaza eternitatea, continuitatea, dar si legatura dintre cer si pamant. Numele Derzes deriva din numele, zeului tamaduitor, al dacilor, cel care avea metode magice de vindecare pentru toate bolile.
Aceste bijuterii talisman fac parte din colectia KOGAYON. Colectie de bijuterii inspirata de simboluri si traditii romanesti cu un design premium modern. 

Despre brand



Kogayon este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Kogayon poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!