031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Topuri >

Camasa InnaB 443 albastru

COD: INN-443

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Cu Inna B Clothing descopera cele mai noi tendinte legate de camasi. Camasa dama cu volane blue Kate este o piesa mai versatila decat ai putea crede. Datorita volanelor si a manecilor bufante o poti combina intr-o multime de variante stilate, specifice evenimentului la care iei parte. Sezonul acesta, pe langa cele mai cool piese, trebuie sa ai si aceasta camasa Kate intr-o nuanta de blue, pe care sa o porti in aproape orice moment al zilei.

Daca nu lucrezi intr-o companie care sa iti impuna un cod vestimentar foarte strict, atunci anotimpul acesta nu ai prea multe scuze ca sa nu porti aceasta camasa Kate cand mergi la birou.

Camasa Kate este foarte lejera, cu guler ce permite a fi combinata cu o fusta sau un pantalon.

Poti folosi aceasta camasa Kate pentru a iti pune la punct o tinuta moderna si indrazneata, putand sa o porti chiar si cu genti de mana minimaliste.
Material: 67% bumbac, 33% poliester.

Despre brand

Evenimentele din viata ta se succed cu rapiditate, iar intuitia vestimentara este superputerea ta favorita. Indiferent de mediu, meriti sa cunosti oameni de calitate si sa ai parte de cele mai frumoase experiente. Tinutele INNA-B sunt pentru tine, deoarece esti o femeie puternica, iar in spatele tau se afla un trib de femei de succes pe care tu poti conta. Poarta haine de calitate produse cu drag in Romania.

Inna-B este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Mai multe detalii despre MarketUP! gasiti aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!