031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Cardigan cu fermoar Seraph SRCPU017BCK Negru

COD: HNS-SRCPU017BCK

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Bluza cu fermoar, este o piesa cheie a garderobei masculine. Aceasta asigura farmec si incredere tinutelor in care este integrata, si creste starea de confort. Mai placuta decat bluza simpla, mai moderna decat hanoracul, bluza cu fermoar este acea haina care completeaza outfituri casual din sezonul rece.

De la prima vedere se distinge datorita culorii neutre. Acest detaliu ofera un plus de versatilitate hainei, ce poate fi usor potrivita cu, culori vibrante, energizante, pastel sau puternice. Textura stofei este deosebita, insa foarte apreciata de tinerii moderni. Realizata in mare parte din stofa de bumbac, bluza cu fermoar este prietenoasa cu pielea sensibila si este placuta la atingere. In plus este o haina durabila ce rezista bine ciclurilor de spalare repetate.

Aceast model are guler mic cu design atractiv. In partea din fata se remarca fermoarul, discret, bine integrat si doua buzunare laterale fin croite. Pe piept se observa un logo decorativ, foarte discret. Manecile sunt simple si au finish placut. Mansetele elastice, se muleaza perfect in jurul incheieturilor. Bluza cu fermoar poate fi purtata peste un tricou simplu, bluza sau pur si simplu peste piele.

Culoare: negru

Compoziție: 70% bumbac, 30% poliester

Despre brand

Seraph este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Seraph poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!