031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Cercei Argint 925 pentru copii Funny Bee - Yellow Wings

COD: RXS-RXK_E-122-1068-791A-4

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

In decursul istoriei umanitatii albina a avut parte de un simbolism prin excelenta pozitiv fiind asociata cu trasaturi fundamentale precum disciplina perseverenta sau buna organizare.Realizati din argint pur 925 si decorati cu email pictat manual in culori vesele acesti dragalasi cercei inspirati de albinele care aleg cele mai bune flori vor transforma orice fetita intr-o floare deosebita.Simtim deja fericirea ei!

Despre brand

Miss Roxanny Kids este o lume minunata a jocurilor si a culorilor, un teatru unde se imbina pretiosul si bucuria, o calitate evidenta a materialelor folosite si lumea de basm de unde ne inspiram. Toate bijuteriile sunt create in Italia. Fiecare piesa este handmade, realizata din argint 925 si email pictat manual intr-o multitudine de culori vesele apreciate de fetite. Toate aceste produse hazlii sunt testate conform standardelor europene si internationale si nu contin cadmiu, plumb sau nichel. Bijuteriile hipoalergenice de la Miss Roxanny minimizeaza sansa ca micuta ta sa sufere reactii alergice. Colectiile noastre de bijuterii sunt sigure pentru pielea delicata a copilului tau!

Miss Roxanny Kids este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Roxannes - Miss Roxanny Kids poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!