031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Cercei February Lucky Birthstone - The Color of Your Life placat cu aur 24K - 1056-204204RG6

COD: RXS-MSD_E-1056-204204RG6

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Aniversarea zilei de nastere este ocazia perfecta pentru a darui Bijuterii Birthstone! Ele sunt personale puternice iar conceptul de birthstones (piatra lunii de nastere) este vechi de secole. Lista moderna a pietrelor si cristalelor specifice fiecarei luni a fost stabilită de Asociatia Nationala a Bijutierilor inca din 1912. O piatra specifica lunii de nastere este un cadou traditional pentru o epoca moderna.Aniversarile din februarie se vor bucura de un cristal Swarovski Amethyst regal purpuriu numita si piatra Sobriety care de asemenea ajuta la meditatie prin proprietatile calme si spirituale.Atunci cand alegi drept cadou Bijuterii Birthstone by Mariana Jewellery nu vei da gres cu pietrele si cristalele norocoase predestinate in mod special celor dragi! Suntem onorati sa fim o parte din povestea ta de viata!

Despre brand

'Pentru mine, creativitatea incepe mereu prin culoare. Ne exprimam prin cuvinte, dar spiritul nostru vorbeste in culori.' - Mariana Ravid - Designer Bijutier al brandului Mariana Jewellery.Fiecare piesa in parte este lucrata manual, la cele mai inalte standarde, in fabrica din Israel, patria celor mai exclusiviste creatii din domeniu. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, bijuteriile fiind placate cu aur roz de 24 carate, argint Silver Sterling 925 sau rodiu.Pentru a da bijuteriilor sale aspectul unor mici opere de arta, designerul israelian foloseste cristale si pietre semipretioase taiate manual, precum si bine-cunoscutele cristale si perle Swarovski, intr-o gama inepuizabila de culori si nuante. Designul Marianei atrage femeia la orice varsta, atat tanara exuberanta, cat si doamna sofisticata in cautarea unor piese speciale care sa-i evidentieze frumusetea naturala.

Mariana Jewellery este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Roxannes - Mariana Jewellery poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!