031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Cercei floare verde voal stil matase Abby

COD: ZAC-ZIA-299

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Acest model de cercei cu design inspirat din natura, viu colorati si delicati, ofera un aspect deosebit tinutei tale. Ii poti asorta atat la tinute relaxate, cat si elegante.
Dimensiuni: floarea are un diametru de 3 - 3,5 cm.
Materiale folosite: voal stil matase, perle Swarovski, toho, otel inoxidabil.
Culori: verde, negru, auriu.
Modelele sunt lucrate manual si pot suporta modificari minore. Cutie de cadou gratuita.

Despre brand

Inspirat din zestea lasata mostenire de femei puternice si pricepute in ale frumosului, brandul Zia Fashion este o veriga care continua munca de a face arta si a aduce frumusete acestei lumi. Coloristica si traditiile meleagurilor noastre se regasesc in creatiile brandului, oferind originalitate. Femeia Zia Fashion este indrazneata, dornica de experiente noi, carismatica si cocheta. Asumandu-si un stil aparte, ea iubeste sa iasa din anonimat. De aceea isi alege tinute autentice care sa ii ofere un aer aparte, dar in acelasi timp elegant si feminin. Brandul Zia Fashion sustine o astfel de femeie si creeaza pentru ea. Isi propune sa aduca in vietile femeilor veselie si culoare, pentru ca femeia care radiaza de fericire, face o lume mai buna, mai frumoasa, mai prospera.

Zia Fashion este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Zia Fashion poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!