031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Colier placat cu argint - Colorful Love si piatra semipretioasa Piatra Lunii

COD: RXS-RBK_N-0510121SP-Moonstone

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Inima reprezinta un simbol cu o existenta durabila nucleul emotional moral intelectual sau spiritual al fiintei umane simbolul de necontestat al iubirii fericirii compasiunii si caritatii.Piatra semipretioasa care decoreaza acest colier este Piatra Lunii piatra naturala a a noilor inceputuri. Asa cum ii spune si numele are o conexiune speciala foarte puternica cu Luna si cu intuitia. Cel mai puternic efect al sau este acela de calmare a emotiilor. Va scoate la lumina informatiile ascunse in subconstient si va promova intuitia si empatia va incuraja visele lucide indeosebi in perioadele cu luna plina. A fost folosita in mod traditional pentru amplificarea calitatilor psihice si pentru dezvoltarea clarviziunii. Purtata sub forma de pandantiv incurajeaza acceptarea facultatilor psihice personale. La nivel psihologic calmeaza reactiile excesive in fata diferitelor situatii. Aceasta piatra naturala are o energie feminina receptiva si pasiva (Yin) echilibreaza energiile masculine si feminine. La nivel emotional reduce instabilitatea emotionala si alunga stresul.Forma inimii alaturi de piatra naturala Moonstone se vor transforma intr-un talisman al dragostei si protectiei in special pentru pentru zodiile Gemeni Rac Scorpion Varsator Pesti. Impreuna cu lantisorul fin placat cu argint formeaza o bijuterie originala care poate fi vazuta ca fiind o bijuterie wellness extrem de moderna si actuala in orice moment si la orice tinuta.

Despre brand

Rebeca >M este o poveste cu atingere magica ce va fermeca femeia in general si femeia moderna, puternica, independenta, in special. Unicitatea produselor sale, originalitatea si calitatea premium sunt rezultatul mai multor ani de expertiza, a dragostei fata de frumos si a designului contemporan cu touch clasic. Gustul pentru formele naturale si culoare, capacitatea de a intrepatrunde, in perfecta armonie, materiale diferite, aduc brandul Rebeca >M in prim planul industriei de fashion jewellery, cu linii si colectii individualizate, atat prin stil cat si prin materialul folosit. Aceasta linie de bijuterii fashion decorate cu pietre semipretioase s-a nascut din dorinta de a da femeii posibilitatea de a fi diferita in fiecare zi. Incarcatura energetica pozitiva si simbolismul mistic lasa la latitudinea acesteia alegerea pietrelor naturale potrivite in functie de zodie, personalitate sau ziua in care vor fi purtate. Este modalitatea perfecta de a-ti actualiza cu usurinta look-ul.

Rebeca >M este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Roxannes - Rebeca >M poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!