031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Colier placat cu aur alb Dyan

COD: SAR-COPAA077

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Frumusetea ta naturala trebuie pusa in valoare. Si cum altfel ai putea sa o faci mai bine decat cu acest spledid colier SaraTremo din colectia White Gold Plated? Cu lantisorul sau fin lucrat impecabil si placat cu aur alb de 18 Karate strasurile inserate si aerul sau stilat acest colier te transforma in regina serii indiferent de ocazie! Regele tau iti va adora stilul si bunul gust! Doar acum il gasesti la pret promotional pentru a sarbatori impreuna cu noi lansarea colectiei White Gold Plated by SaraTremo! Grabeste te sa il achizitionezi!
Colier placat cu aur alb
Pandantiv design ultra-modern
Lungime pandantiv: 2.7 cm 
Lantisor placat cu aur alb inclus
Lungime lantisor: 44 cm
Se livreaza in cutie premium marca SaraTremo
Se livreaza cu certificat de calitate si conformitate pentru placarea cu aur alb

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!