031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Colier placat cu aur - Zodia Fecioara si piatra semipretioasa de Howlite Galben

COD: RXS-RBK_N-0510598GP

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Fiecare semn zodiacal are un simbol special asociat cu mitologia din spatele sau. Simbolul zodiei Fecioara in horoscop este litera M cu o bucla curbata care simbolizeaza virginitatea si capacitatea de a distinge intre bine si rau. Acest semn alaturat pietrei semipretioase specifice te ajuta sa iti stabilesti obiectivele si apoi sa le duci la indeplinire.Piatra semipretioasa specifica acestei zodii este Howlite Galben o piatra naturala cu efect de calmare foarte puternic care amplifica rabdarea si elimina mania si furia necontrolata. In plus impiedica inclinatia catre criticism si egoism si intareste trasaturile de caracter pozitive. Howlite-ul linisteste mintea si este recomandat sa il ai pe noptiera pentru un somn linistit. Sustine comunicarea calma si rezonabila intareste memoria si stimuleaza dorinta de cunoastere.Cele doua amulete caracteristice pentru Fecioara isi vor amplifica puterea prin alaturare avand un puternic rol protector ajutand la atingerea telurilor personale. Impreuna cu lantisorul fin placat cu aur formeaza o bijuterie originala care poate fi vazuta ca fiind o bijuterie wellness extrem de moderna si actuala in orice moment si la orice tinuta.

Despre brand

Rebeca >M este o poveste cu atingere magica ce va fermeca femeia in general si femeia moderna, puternica, independenta, in special. Unicitatea produselor sale, originalitatea si calitatea premium sunt rezultatul mai multor ani de expertiza, a dragostei fata de frumos si a designului contemporan cu touch clasic. Gustul pentru formele naturale si culoare, capacitatea de a intrepatrunde, in perfecta armonie, materiale diferite, aduc brandul Rebeca >M in prim planul industriei de fashion jewellery, cu linii si colectii individualizate, atat prin stil cat si prin materialul folosit. Aceasta linie de bijuterii fashion decorate cu pietre semipretioase s-a nascut din dorinta de a da femeii posibilitatea de a fi diferita in fiecare zi. Incarcatura energetica pozitiva si simbolismul mistic lasa la latitudinea acesteia alegerea pietrelor naturale potrivite in functie de zodie, personalitate sau ziua in care vor fi purtate. Este modalitatea perfecta de a-ti actualiza cu usurinta look-ul.

Rebeca >M este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Roxannes - Rebeca >M poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!