031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Beauty >

Crema Organica pentru Corp Fresh

COD: SPM-033

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Este o crema 100% naturala, nutritiva, emolienta, hidratanta pentru o ingrijire delicata a pielii. Se absoarbe usor si are un parfum fresh racoritor obtinut din uleiuri esentiale de lamaie si lime. Ingredientele naturale ca untul de shea bio, untul de cacao bio, uleiul de masline bio, uleiul de cocos bio si samburi de struguri recunoscute pentru proprietatile antirid, regenerante, hidratante si nutritive actioneaza bland asupra pielii, mbunatatind elasticitatea si fermitatea acesteia, revitalizeaza, catifeleaza si metine nivelul optim de hidratare. Vitamina E naturala are proprietati antioxidante semnificative care contribuie la men?inerea stratului hidro-lipidic al pielii, stimuleaza regenerarea pielii si protejeaza pielea de radicalii liberi si razele UV.
Ingrediente:95% bio, 100% natural
INCREDIENTE INCI: BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER *, COCOS NUCIFERA OIL *, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER*, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, VITIS VINIFERA SEED OIL*,CITRUS LIMON PEEL OIL*, CITRUS AURANTIFOLIA OIL*, TOCOPHEROL, D-LIMONENE*, CITRAL*,LINALOOL*,GERANIOL*,CITRONELLOL*.
*Certified organic ingredients. /Contine 99.5% ingrediente certificate organic. / Contains 99.5% certified organic ingredients.
Beneficii:

ulei de masline bio: hidratant si antioxidant protejeaza pielea de efectele daunatoare ale radicalilor liberi, emolient, hranitor;
untul de cacao bio: emolient, nutritiv si reparator, ncetineste procesul de imbatranire cutanata, asigura mentinerea elasticitatii pielii, protector;
uleiul de cocos bio: hidrateaza ?i catifeleaza pielea, nlatura senza?ia de piele uscata, calmeaza iritatiile, tonifica;
uleiul de samburi de struguri: puternic antioxidant, emolient, hidratant, confera pielii elasticitate si stralucire;
uleiul esential de lamaie: revitalizant al pielii, detoxifiant natural, astrigent, parfumant;
uleiul esential de lime: antioxidant, anti-imbatranire, tonifiant, contribuie la ntretinerea tesutului cutanat;
vitamina E naturala: puternic antioxidant contribuie la men?inerea stratului hidro-lipidic al pielii pentru ingrijirea pielii uscate si pentru regenerare dupa expunerea la soare.

Ambalare:
Ambalaj principal: Volum 100 ml. Recipient de sticla violet reciclabila pentru asigurarea protectiei produselor sensibile la lumina pe o durata mai mare de timp, etansat cu opercul cu rol de protectie a cremei.
Ambalajul secundar: cutie carton, biodegradabil,reciclabil.
Termen de valabilitate: 12 luni de la data productiei, 6 luni de la deschidere.
Conditii de pastrare: Produsul se pastreaza ntr-un loc racoros, uscat, ferit de razele directe ale soarelui in ambalajul original.
Utilizare: Se utilizeaza dimineata si seara. Se aplica pe corp, masandu-se cu miscari circulare delicate, pentru a ajuta absorbtia rapida a cremei n piele.
Recomandare: Pentru toate categoriile de varsta.
Testat dermatologic. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.

Despre brand

Un univers de cosmetice BIO, sapunuri naturale si uleiuri de corp. Soapmill este considerat un deschizator de drum pe piata autohtona de cosmetice 100% naturale, fiind primul producator roman care a lansat conceptul 100% natural in Romania si care a obtinut, in premiera pentru tara noastra, certificarea bio/organica pentru doua game de produse.Produsele cosmetice organice Soapmill sunt 100% vegane. Contin exclusiv ingrediente vegetale pretioase si delicate, uleiuri esentiale si adaosuri de plante, flori sau fructe. Cand pui suflet si pasiune in ceea ce faci, cand lucrezi sau te gandesti zi si noapte la un singur lucru, cand vorbesti cu insufletire, dar stii sa si asculti, rezultatul se vede. Si este apreciat. Este Soapmill.

Soapmill este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Soapmill poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!