031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Beauty >

Crema organica pentru picioare 50ml Soapmill

COD: BIT-soapmill25

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Este o crema 100% naturala, nutritiva si hidratanta pentru ingrijirea zilnica a picioarelor contine ingrediente naturale ale caror proprietati nutritive si reparatoare sunt ideale pentru pielea uscata si crapata. Parfumul cremei este fresh, tonic si te ajuta sa mentii prospetimea picioarelor de-a lungul intregii zile.
Vitamine А, Е, F continute in untul de shea bio, uleiul de masline bio si untul de cacao bio ajuta la inmuierea pielii intarite, uscate sau crapate, dar si la vindecarea ei.
Uleiul de samburi de struguri cu rol puternic antioxidant si efect emoilent hidratand pielea, revitalizeaza, catifeleaza si metine nivelul optim de hidratare conferindu-i elasticitate, stralucire si protejand-o impotriva radicalilor liberi si a razelor UV.
Uleiurile esentiale de tea tree, menta si eucalipt racoresc activ partea de la glezna spre degete si inlatura senzatia de picioare obosite.

Recomandare: Pentru toate categoriile de varsta si tip de piele.

Beneficii:

  • untul de shea bio: ajuta la inmuierea pielii intarite, uscate sau crapate, revitalizeaza, catifeleaza si metine nivelul optim de hidratare;
  • uleiul de masline bio: emolient, hranitor, protector ;
  • uleiul de samburi de struguri: puternic antioxidant, emolient, hidratand, confera pielii elasticitate si stralucire;
  • uleiul esential de menta : actioneaza benefic asupra circulatiei, imbunatateste confortul picioarelor inlaturand senzatia de picioare obosite;
  • uleiul esential de eucalipt: dezinfectant natural, revigorant tonic si de echilibrare;
  • uleiul esential de tea tree: dezinfectant, favorizeaza regenerarea celulara;
  • vitamina E naturala: puternic antioxidanta, menÅ£ine stratul hidro-lipidic al pielii, regeneranta, protectoare.

Utilizare: Se aplica pe talpi si calcaie pe pielea curata prin masare usoara pentru a ajuta la absorbtia rapida a cremei.

Ambalare: Ambalaj principal: Volum 50 ml. Recipient de sticla violet reciclabila pentru asigurarea protectiei produselor sensibile la lumina pe o durata mai mare de timp, etansat cu opercul cu rol de protectie a cremei. Ambalajul secundar: cutie carton, biodegradabil,reciclabil.
Termen de valabilitate: 12 luni de la data productiei, 6 luni de la deschidere.
Conditii de pastrare: Produsul se pastreaza intr-un loc racoros, uscat, ferit de razele directe ale soarelui in ambalajul original.
Testat dermatologic. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.

Ingrediente: 95% bio, 100% naturale
INCREDIENTE INCI: BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*,VITIS VINIFERA SEED OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, MENTHA PIPERITA OIL, TOCOPHEROL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, D-LIMONENE, LINALOOL.
*Ingrediente Certificate Organic.

Despre brand

Un univers de cosmetice BIO, sapunuri naturale si uleiuri de corp. Soapmill este considerat un deschizator de drum pe piata autohtona de cosmetice 100% naturale, fiind primul producator roman care a lansat conceptul 100% natural in Romania si care a obtinut, in premiera pentru tara noastra, certificarea bio/organica pentru doua game de produse.Produsele cosmetice organice Soapmill sunt 100% vegane. Contin exclusiv ingrediente vegetale pretioase si delicate, uleiuri esentiale si adaosuri de plante, flori sau fructe. Cand pui suflet si pasiune in ceea ce faci, cand lucrezi sau te gandesti zi si noapte la un singur lucru, cand vorbesti cu insufletire, dar stii sa si asculti, rezultatul se vede. Si este apreciat. Este Soapmill.

Soapmill este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Soapmill poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!