031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Beauty >

Crema ultra hidratanta pentru maini Umbrian Truffle Skin&Co Roma 30 ml

COD: BIT-8904

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Crema ultra hidratanta pentru maini, Umbrian Truffle - Skin&Co Roma. Protejati-va mainile de factorii nocivi si pastrati-le hidratate cu ajutorul acestei creme ultra-hidranate.

Formula exclusiva protejeaza si reinnoieste pielea, prin continutul de unt de shea si ulei de migdale dulci, in timp ce ofera un parfum delicat pentru o experienta senzoriala placuta. Ingredientele naturale italiene iti vor hrani pielea mainilor pe tot parcursul zilei.

INGREDIENTE CHEIE

  • Extractul de TRUFE NEGRE ( Superoxid Dismutaza – S.O.D.) - Este o enzima puternica care se transforma in oxigen, actioneaza rapid pentru a reduce si a inversa efectele nocive ale radicalilor liberi si imbunatateste functiile celulelor cutanate.

  • Untul de Shea – o sursa bogata de grasimi nesaturate si vitamine ( E & D). Untul de Shea patrunde in profunzimea pielii pentru a hidrata, a stimula microcirculatia si productia de colagen, combatand intr-un mod vizibil liniile fine si ridurile.

  • Ulei de samburi de caise- emolient care mimeaza bariera naturala de hidratare a pielii, calmand pielea uscata si sensibila si prevenind pierderea de apa din tesuturi.

  • Extract de ferment de pseudoalteromonas– cunoscut si ca Antarticina, este un ingredient extrem de rar ce se gaseste numai in Antarctica, colectat de pe malurile golfului Admiral. Extractul are proprietati demonstrate de regenerare si protectie cutanata, retine apa in tesuturi si vindeca pielea, si, in plus, creste productia de colagen si elastina

Instructiuni de utilizare: Aplicati cantitatea dorita pe mainile curate si uscate si masati pana cand produsul este absorbit de piele.

INGREDIENTE

Water, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (shea) Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Ciclopentasiloxane, Tuber Melanosporum Extract, Olea Europaea (olive) Fruit Oil, Prunus Armeniaca (apricot) Kernel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract*, Malva Sylvestris (mallow) Leaf  Extract*, Rosa Canina Fruit Extract*, Olea Europaea (olive) Oil Unsaponifiables, Triticum Vulgare (wheat) Germ Oil Unsaponifiables, Glycine Soja (soybean) Oil Unsaponifiables, Pollen Extract, Proline, Serine, Alanine, Sodium Phosphate, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Cera Alba (beeswax), Fragrance, Disodium EDTA, Dimethicone, Lecithin, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Coumarin, Linalool.

*Ingrediente organice

Despre brand

O poveste de familieÎn 1952, Giuseppina Balestra a lansat amestecul propriu de uleiuri botanice si preparate pentru ingrijirea pielii, continand luxuriantele trufe negre de iarna, mix cosmetic bazat pe retete traditionale italiene. Realizate manual pe dealurile insorite din Umbria, Italia – produsele SKIN & CO imbina perfect trecutul cu prezentul, traditia cu inovatia. Angajamentul SKIN & CO este acela de a oferi clientilor sai rezultate reale, retete naturale infuzate cu substante botanice testate de-a lungul timpului si elemente ale stiintei; plus texturi bogate, oferind o experienta italiana autentica in confortul de acasa. La baza formularilor cosmetice de lux ale SKIN & CO sunt trufele negre de iarna, cu puternice proprietati antioxidante si anti-aging, precum si proprietati senzoriale unice care sporesc experienta mediteraneana.

Skin & Co Roma este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Skin & Co Roma poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!