031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
COPII >

Crom Plastic Spinner Auriu

COD: MYM-4018

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Jucarie anti-stres Fidget Spiner. O jucarie aparent simpla dar care te va ajuta sa scapi de stres. O poti folosi la birou, acasa sau oriunde iti petreci activitatile zilnice. Aceasta jucarie a fost inventata in S.U.A. in anii '90, compusa dintr-un rulment ce compun o jucarie cu o forma atragatoare si colorata, ce se invarte fara oprire 1-2 minute (in functie de puterea cu care il invarti). Traim intr-o era a tehnologiei si din acest motiv avem nevoie de dispozitive ce ne ajuta sa trecem mai usor peste stres, anxietate, lipsa concetrarii etc. Fidget Spinner-ul este ideal pentru cei ce lucreaza la birou si nu numai, deoarece este silentios si mic astfel ca il poti purta chiar si in buzunar, fiind tot timpul accesibil atunci cand ai nevoie de o mica pauza.

Despre brand

Imbunatateste-ti casa cu decoratiuni si piese fermecatoare rustice si moderne, care va da un aspect cu adevarat unic locuintei dumneavoastra. Cu colectia noastra variata si mereu in crestere de decoratiuni shabby chic, veti gasi cel putin o piesa extraordinara pentru a se potrivi cu orice stil de casa aveti. Indiferent daca cautati un platou shabby chic, un set de cafea shabby chic sau o vaza shabby chic, va oferim o gama incredibila de decoratiuni de cea mai buna calitate, care sunt de asemenea extrem de placute din punct de vedere estetic.

Mymo Boutique este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Mymo Boutique poate fi accesata aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!