031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Curea Mabotex piele naturala rosie mata cu catarama metalica 7cm

COD: MTX-Curea piele nat.rosie+F1718,7cm

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Curea din piele naturala rosie,mata prevazuta cu catarama metalica argintie/aurie si strasuri ,latime 7cm.
Marimea S are lungimea totala 95 cm si talia de 76 cm (reprezinta lungimea masurata din bara cataramei pana la gaura din mijloc a curelei).
Marimea M are lungimea totala 105 cm si talia de 81 cm (reprezinta lungimea masurata din bara cataramei pana la gaura din mijloc a curelei).

Despre brand

Mabotex means the power of the accessory! Noi credem in puterea accesoriilor de aceea venim mereu cu cele mai bold propuneri de accesorii asociate cu cele mai cool si inovative sisteme de prindere din metal sau material textil. Totul sta in asocieri, iar pentru ca un accesoriu schimba flair-ul unei tinute simple, noi nu ne ferim de cele mai indraznete mix & match-uri intre detalii si intregul ansamblu. Curelele pe care le facem sunt realizate din piele si/ sau din material textil, pe diferite dimensiuni si care incet incet ajung sa fie un must-have in garderoba oricarei fashioniste. Bold, statement, luxury si cool sunt cuvintele cheie care descriu perfect accesoriile noastre. Noi stim ce inseamna un accesoriu statement, asa ca Mabotex ofera o experienta prin care orice accesoriu isi va spune povestea si va transforma experientele simple in unele cu adevarat bold! Be cool and out of the box with your perfect accessories!

MABOTEX este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului MABOTEX poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!