031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Esarfa Dames 18E

COD: DMS-18E

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Esarfe PREMIUM confectionate din casmir indian un material usor, fin si in acelasi tip rezistent
Casmirul este o tesatura naturala luxurianta, placuta la purtare avand calitati exceptionale estetice si functionale. Fiind obtinute in cantitati mici, sunt fibre rare si scumpe, dar care confera izolatie termica de trei ori mai puternica decat lana, confort si drapaj incomparabile. Imperfectiunile de fir sau tesere atesta autenticitatea fibrei naturale, acestea facand parte din procesul de prelucrare manuala.
Esarfele din Casmir sunt ideale pentru perioadele reci. Extrem de fine, acestea pot fi purtate direct pe piele, fara a crea disconfort la atingere.
Reguli pentruingrijirea esarferlor din casmir
- casmirul isi pastreaza calitatile sale prin aerisire
- casmirul isi mentine forma si calitatile doar la spalare manuala pana la 20 C. Nu spalati produsul la masina automata si nu-l storceti. Pentru uscare folositi stoarcerea in saculeti prin scurgere
- produsele din Casmir nu se calca si pentru uscare folositi un loc ferit de lumina

Despre brand

DAMES este noua ta destinatie de moda online, alegerea femeilor care apreciaza piesele vestimentare realizate cu migala, sarguinta si dedicare in Romania, din dragoste pentru romance. Te invitam sa descoperi creatiile din noua noastra colectie, Dames Premium Collection, o colectie capsula ce rivalizeaza cu creatii ale marilor case de moda - poarta aceste piese si vei fi admirata si invidiata pentru finete, eleganta si rafinament. Vei gasi tinute pentru birou, dar si de ocazie, realizate din materiale calitative, cu finisaje premium, in culori si croieli inspirate de tendintele de podium, realizate de o echipa de peste 150 de stilisti, modelieri si croitori romani, la pret de producator. Nu evita nici colectiile digitale, cu imprimeuri 100% originale, perfecte pentru firile indraznete si care vor sa iasa din anonimat.

Dames este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP!

Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Dames poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!