031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Etui card carti de vizita Felt bleu

COD: UNK-00000144

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Etuiul pentru carti de vizita/carduri Felt este unul foarte modern si usor de utilizat. Inchiderea se face cu ajutorul unui elastic. Suportul este confectionat din lana reciclata. Acesta este usor de depozitat in geanta sau servieta.Dimensiunile etuiului sunt: 10.5 cm x 7 cm.

Despre brand

Brandul Unika s-a nascut din pasiunea pentru arta frumosului, ca o fructificare a unor experiente, cercetari si idei anterioare, ce au luat viata odata cu noi, s-au dezvoltat prin filtrul imaginatiei noastre, si creste alaturi de noi avand ca fundament de baza calitatea si unicitatea mai presus de orice. La nasterea fiecarui produs, fie el cu design traditionalist sau modern, din piele naturala sau ecologica, brandul Unika le creeaza prin tehnologii speciale si hand made.Fie ca sunt agende, notes-uri, seturi de birou, materiale de conferinta, papetarie de lux, portofele, produse promotionale sau serviete, toate sunt lucrate cu migala, atentie si grija pentru detalii datorita experientei de peste 30 de ani.

Unika este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Unika poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!