031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Beauty >

Exfoliant pentru corp cu Turmeric & Bergamota Ayumi 200 ml

COD: BIT-566

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Indepartati celulele moarte ale pielii cu Exfoliantul cu Turmeric & Bergamota. Exfoliati prin miscari circulare, masand pielea pentru a stimula circulatia.
Formula de curatare pe baza de plante ayurvedice, Exfoliantul cu Turmeric & Bergamota contine particule naturale abrazive din piatra vulcanica pentru a curata usor pielea. Cu o textura perfecta pentru a dezvalui o piele cu aspect mai proaspat, acest exfoliant corporal adauga o nota de lux la rutina ta de baie sau dus.

Cu turmeric pentru a imbunatati tonurile pielii, lemn de cedru astringent si papaya pentru a vindeca petele, acest Exfoliant cu Turmeric & Bergamota este formulat pentru a trata pielea uscata, deshidratata si lipsita de vitalitate si este excelent pentru echilibrarea semnelor de hiperpigmentare.

Formulat natural, conform principiilor ayurvedice, pentru a echilibra Vata dosha.

Ingrediente active: Turmeric, Papaya, Amla, Vitamina C, Particule de sambure de masline, Piatra ponce

Uleiuri esentiale: Bergamota, Argan, Mandarine, Babassu, Eucalipt, Lamaie, Lemongrass

Ingrediente: Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Coco-Glucoside,Pumice, Acrylates Copolymer,Cocamidopropyl Betaine,Polysorbate 20, Parfum (fragrance made from essential oils), Glyceryl Oleate,Phenoxyethanol, Glyceryl Laurate, Sodium Chloride,Sodium Hydroxide,Ethylhexylglycerin, Olea Europaea (Olive) Seed Powder,Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycerin, Argania (Argan) Spinosa Kernel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil,Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Sodium Ascorbyl Phosphate, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Phyllanthus Emblica Extract, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral,Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Despre brand

Ayumi este un brand natural de ingrijire a pielii, inspirat din traditiile stravechi ale Ayurveda. Un brand holistic, produs cu pasiune in UK, Ayumi este certificat atat vegan-friendly, cat si cruelthy free.

Ayumi este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Ayumi poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!