031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
COPII >

Figurina Comansi Care Bears Best Friend Bear Multicolor

COD: GRJ-Y99644

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Figurina Comansi Care Bears - Best Friend Bear
Figurinele Comansi reprezinta adevarate piese de colectie datorita materialelor folosite si reprezentarii fidele a personajelor. Sunt confectionate din plastic incasant, fiind vopsite manual.
Serialul animat Care Bears este popular in intreaga lume. Acum ai ocazia de a colectiona indragitii ursuleti colorati, sub forma unor figurine de exceptie.
Caracteristici:
Dimensiune: 6 cm
Material: Plastic
Colectia: Care Bears
Personaj: Best Friend Bear
Varsta recomandata: 3+ ani
Nu contine substante toxice.
 
Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.
 

Despre brand

Fiind un brand cu o istorie de peste 55 de ani, Comansi aduce in vietile copiilor cele mai frumoase personaje din desene precum: Paw Patrol, Teen Titans Go!, PowerPuff Girls, Tom & Jerry, Barbi sau Scooby Doo si filme cu eroi precum: Avangers, Justice League sau Spiderman. Alaturi de personajele din desene animate, Comansi a ales sa produca si figurine pentru iubitorii de fotbal, alegand echipe renumite precum FC Barcelona. Figurinele Comansi sunt produse in Spania, cu cea mai mare atentie si sunt pictate manual, astfel incat ele sunt foarte sigure pentru cei mici.

Comansi este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Mai multe detalii despre MarketUP! gasiti aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!