031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
COPII >

Figurina Elefant African tanar Gri

COD: GRJ-P50169

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Elefant african tanar este o figurina pictata manual care aduce produsul foarte aproape de realitate prin cele mai mici detalii realizate cu o acuratete inalta.
Figurina Elefant african tanar poate fi o jucarie educationala pentru copii, dar si o piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.
Elefantul african este un gen de mamifere din familia Elephantidae.
Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.
Jucaria nu contine substante toxice.

Despre brand

Papo aduce in vietile copiilor, dar si a colectionarilor o lume de poveste si personaje animale. Figurinele Papo ii vor ajuta pe cei mici sa invete sa viseze alaturi de cele peste 600 modele de figurine. Acesea sunt replici fidele ale animalelor si personajelor din cele 12 lumi create de ei. Gama de figurine este foarte variata, pornind de la animale, dinozauri, la lumea basmelor, pirati si corsri, rase de cai, pisici sau caini. Figurinele Papo sunt produse in Franta, cu cea mai mare atentie si sunt pictate manual, astfel incat ele sunt foarte sigure pentru cei mici.

Papo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Mai multe detalii despre MarketUP! gasiti aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!