031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
COPII >

Figurina Michelangelo Testoasele Ninja Verde

COD: GRJ-Y99613

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Figurina Michelangelo
Incepe distractia cu noile figurine Testoasele Ninja de la Comansi! Fiecare figurina este o copie fidela dupa personaje populare din serialul de desene animate Testoasele Ninja.
Cei mici vor recrea scenele indragite din serial alaturi de personajele preferate. Jocul cu figurine le va stimula imaginatia prin multitudinea scenariilor creeate si le va imbunatati dexteritatea si coordonarea mana-ochi datorita atentiei acordate asezarii figurinelor si accesoriilor in pozitia dorita.

Despre brand

Fiind un brand cu o istorie de peste 55 de ani, Comansi aduce in vietile copiilor cele mai frumoase personaje din desene precum: Paw Patrol, Teen Titans Go!, PowerPuff Girls, Tom & Jerry, Barbi sau Scooby Doo si filme cu eroi precum: Avangers, Justice League sau Spiderman. Alaturi de personajele din desene animate, Comansi a ales sa produca si figurine pentru iubitorii de fotbal, alegand echipe renumite precum FC Barcelona. Figurinele Comansi sunt produse in Spania, cu cea mai mare atentie si sunt pictate manual, astfel incat ele sunt foarte sigure pentru cei mici.

Comansi este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Mai multe detalii despre MarketUP! gasiti aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!