031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
COPII >

Figurina Papo Ioana D`Arc Multicolor

COD: GRJ-P39721

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Ioana D'Arc - Figurina Papo
Figurinele Papo au ca principal scop reprezentarea cat mai fidela a realitatii.  Iar rezultatul final nu lasa loc de interpretari. Incasante, reliefand si cele mai mici detalii, acestea au trecut printr-un proces individual de vopsire manuala.
Aduna figurinele Papo pentru a avea o colectie cu adevarat deosebita. Produsele propuse se adreseaza copiilor de toate varstele, iar rolul educational pe care il ofera este cu siguranta un atu.
Caracteristici:
Nu contine substante toxice
Varsta recomandata: 3+ ani
Dimensiune: 5.5x9.5x14cm
Greutate: 37g

Atentionare!
Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare . Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate. .

Despre brand

Papo aduce in vietile copiilor, dar si a colectionarilor o lume de poveste si personaje animale. Figurinele Papo ii vor ajuta pe cei mici sa invete sa viseze alaturi de cele peste 600 modele de figurine. Acesea sunt replici fidele ale animalelor si personajelor din cele 12 lumi create de ei. Gama de figurine este foarte variata, pornind de la animale, dinozauri, la lumea basmelor, pirati si corsri, rase de cai, pisici sau caini. Figurinele Papo sunt produse in Franta, cu cea mai mare atentie si sunt pictate manual, astfel incat ele sunt foarte sigure pentru cei mici.

Papo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Mai multe detalii despre MarketUP! gasiti aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!