031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Genti >

Geanta casual dama Paolo Botticelli 9AG-21235

COD: BTC-5186

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Geanta casual dama Paolo Botticelli 9AG-21235 Doresti o geanta casual cu un design placut care sa te insoteasca in plimbarile tale prin oras? Paolo Botticelli iti ofera modele de care te vei indragosti! Material: piele ecologica. Culoare disponibila: bleu. Dimensiuni: 24 18.5 CM Prevazuta cu lantisor pentru a fi purtata pe umar.

Despre brand

Motto-ul lui Paolo Botticelli este: Fii unica!Una dintre legendele modei din lume, Coco Chanel, spune: „Luxul trebuie sa fie confortabil, altfel nu este lux”. Noi, echipa lui Paolo Botticelli, ne asumam aceasta misiune. Sa fii unica si in acelasi timp sa te simti confortabil! Marca Paolo Botticelli are o istorie de peste 20 de ani. O echipa de profesionisti se straduieste sa ofere modele influentate de tendintele mondiale cu fiecare colectie. Este foarte important pentru noi sa ne simtim irezistibili atunci cand purtam modelele Paolo Botticelli. Am incercat sa adunam toate stilurile intr-un singur loc, pentru noi aceasta este o vocatie! Clientii nostri sunt o prioritate, ne straduim sa le satisfacem nevoile si ne pasa in mod deosebit de feedback pentru a le putea satisface cerintele. Scopul nostru este sa ne dezvoltam constant.

PAOLO BOTTICELLI este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului PAOLO BOTTICELLI poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!