031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Ghete BB Salazar Danson Negre

COD: HNS-BB-danson-negru-deschis

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Ghetele pentru iarna sunt acele articole de incaltaminte, care completeaza perfect tinutade iarna a barbatilor moderni. Concepute cu design special, ghetele barbatesti asiguraconfort ridicat si in cele mai friguroase zile ale anotimpului rece.

Modelele de ghete Danson propuse pentru acest sezon, au caracteristici deosebite, astfelca libertatea de miscare a tinerilor energici nu este limitata in nicun fel. Talpile robuste,sunt principalul ingredient care asigura stabilitate si confort, indiferent de tipul suprafeteipe care sunt folosite. Aceste modele de ghete barbatesti sunt perfecte pentru trotuareleacoperite cu polei si carosabilul decorat cu strat gros de zapada. Materialul ecologic dincare sunt confectionate este unul foarte rezistent, care se comporta perfect in conditii deumiditate ridicata. In plus interiorul acestora este captusit de material special care asiguraconfort termic ridicat in zilele cand temperaturile se prabusesc sub zero grade Celsius.

Aspectul clasic al ghetelor casual Danson, este innobilat de cusaturi discrete si insertii dematerial in parte superioara. Un alt element ce ofera originalitate acestor ghete barbatestieste insertia cu logo-ul BARBOSSA atent integrat. Sireturile au aspect impecabil, suntgroase si usor de folosit. Pentru acest sezon, specialistii au pregatit ghete in culori neutre, ce pot fi usor integrate inoutfituri casual, urbane si smart senzationale.

Despre brand

BB Salazar este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului BB Salazar poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!