031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Ghete Vices 3115 Maro

COD: HNS-3115-2

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Ghetele casual cu aspect vintage sunt articole de incaltaminte exceptionale care innobilieaza garderoba de toamna iarna. Aceste piese impresioneaza de la prima vedere prin aspect, textura, culore si design. Sunt piese ce emana incredere si putere, datorita combinatiilor inedite pe care le imbina: material lucios, material cu aspect anichizat, piele ecologica mata, talpa fina confortabila, logo discret si elegant.

In partea superioara se remarca forma asimetrica, gandita pentru a creste confortul in timpul purtarilor lungi. Partile din lateral sunt realizate din piele ecologica cu aspect marmorat, care ofera acel aer vintage-modern incaltarilor. Aerul modern, elegant, este sporit de partea din spate, conceputa din piele ecologica lacuita. In partea din fata se observa insertia mata de culoare inchisa. Sireturile integrate sunt confectionate din banda lata, fina la atingere, care sporeste senzatia de placere in timpul incaltarii.

Aceste ghete au forma placuta, si creaza senzatia de lungime a piciorelor, deci pot fi purtate cu usurinta, la diferite outfituri casual elegante si casual sic. Pot fi asociate cu pantaloni din piele, camasa simpla, rochie din lana tricotata si rochie tip camasa din denim, iar aspectul este deosebit.

In interior, aceste ghete sunt captusite cu material termoizolant de buna calitate, care nu produce disconfort in timpul purtarii si nu creaza disconfort.

  • 36 - 23.5 cm
  • 37 - 24 cm
  • 38 - 24.5 cm
  • 39 - 25 cm
  • 40 - 25.8 cm
  • 41 - 26.5 cm

Despre brand

Vices este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Vices poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!