031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Hanorac barbati Nike Dry Fz Hyper Flc 833896-038

COD: ORG-16342

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Fie ca faci sport, fie doar vrei sa te simti confortabil, hanoracul Nike Dry Fz Hyper Flc este tot ce ai nevoie intrucat iti mentine temperatura constanta a corpului si iti mentine un nivel de umiditate scazut la nivelul pielii! Material: 100% poliester Culoare: gri Dri-Fit: aceasta tehnologie indeparteaza transpiratia, ceea ce inseamna ca vei beneficia de un confort extraordinar. Gluga hanoracului poate fi reglata cu ajutorul unui snur, fiindu-ti astfel de mare folos, mai ales acum in anotimpul rece. In zona frontala are doua buzunare spatioase cu taietura oblica, iar sistemul de inchidere este pe baza de fermoar. Elementul de design ce atrage atentia este numele brandului Nike, in timp ce logo-ul acestuia atesta stilul si originalitatea ce te definesc! Dri-Fit: aceasta tehnologie indeparteaza transpiratia, ceea ce inseamna ca vei beneficia de un confort extraordinar

Despre brand

NIKE este o companie si un brand inovator, special. Compania a fost fondata in anul 1962 si a fost una dintre primele care au realizat incaltaminte speciala pentru atleti.
In anul 1972, numele NIKE a fost adoptat dupa zeita inaripata a victoriei, conform mitologiei grecesti, iar sigla numita "swoosh" reprezinta chiar aripa zeitei.
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!