031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Topuri >

Hanorac dama I AM GROOT, Alb

COD: PRV-IAG08

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Va propunem o colectie de hanorace din bumbac 100% de o calitate superioara ce pot fi folosite in felurite combinatii pentru activitati cotidiene variate. Fie ca alegi sa porti acest hanorac din bumbac la o iesire cu prietenii, la birou, sau pana la magazin, confortul este garantat.
Alege din oferta noastra de hanorace din bumbac 100% de dama,si asigura-te ca ai un look potrivit oricarei ocazii fara sa faci sacrificii din punct de vedere al confortului.In plus, diversele variante de grafica propuse fac aceste hanorace din bumbac calduros sa fie accesoriile perfecte pentru stilul tau.
Alege modelele ce se potrivesc cel mai mult cu stilul tau vestimentar si imbunatateste-ti garderoba cu hanorace calitative ce rezista multor spalari si pe care poti conta o vreme indelungata.
Certificarea internationala OEKO-TEX Standard 100 iti garanteaza ca ai de-a face cu hanorace din bumbac, veritabile, fara materiale sintetice sau alte componente artificiale. Pentru cei nefamiliarizati cu certificarea OEKO-TEX Standard 100, aceasta presupune testarea de companii independente a articolelor pentru depistarea oricaror substante daunatoare. Bazat pe catalogul extins de criterii OEKO-TEX, testarea ia in considerare numeroase substante reglementate si nereglementate, care pot fi daunatoare sanatatii umane.

Caracteristici :
Hanorac cu maneca lunga
Hanorac Lejer
Stil casual cu snur
Material :bumbac 100% organic cu certificarile Organic Content Standard si OEKO-TEX Standard 100.
Datorita materialului natural, hanoracele sunt soft, prietenoase cu pielea, confortabile si usor de purtat in diferite tinute pentru evenimente diverse.

Instructiuni de Intretinere
Pentru spalare intoarceti hanoracul pe dos si nu folositi temperaturi de peste 40 de grade Celsius
Lasati hanoracul din bumbac sa se usuce natural, fara a utiliza uscatorul automat
Intoarceti hanoracul pe dos pentru calcare, asigurandu-va ca printul este in interior
Nu folositi inalbitori

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!