031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Hanorac Ombre in 3 culori Arturo Negru

COD: HNS-Arturo-negru

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Hanoracul Arturo, este o piesa must have a garderobei masculine. Usor de integrat in tinutele casual si sport, modelul Arturo permite realizarea de outfturi impresionante. Cei ce aleg sa poarte o astfel de piesa se bucura de energie, prospetime, relaxare si confort sporit.

Croiul modern al hanoracului evidentiaza atitudinea tinereasca si trupurile atletice, bine intretinute. Realizat din fibre de bumbac, in proportie de 80%, acest articol vestimentar emana masculinitate si incredere. In acelasi timp asigura confort termic ridicat in zilele racoroase.

Gluga hanoracului este marginita la baza de siret decorativ lung. Se remarca prin imbinari inedite de culori echilibrate. In partea din interior, gluga are o culoare, in partea din exterior, o alta culoare. Pe ambele fete se remarca textura delicata, placuta la atingere.

Partea din fata este strabatuta de doua benzi decorative, late, pozitionate in forma literei V. Pe banda inferioara de poate remarca un element decorativ distinctiv, sub forma de inscriptie imprimata.

Mansetele hanoracului Arturo sunt late, placute la atingere si sunt usor elastice. In partea inferioara, articolul are un finish deosebit: o banda lata care se muleaza perfect pe trup. Acest hanorac este disponibil pentru mai multe marimi, in mai multe combinatii cromatice.

Culoare: Negru

Compozitie: 80% bumbac, 20% poliester

 

Despre brand



Ombre este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Ombre poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!