031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Hanorac Ombre paco Gri

COD: HNS-paco-gri-verde

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Hanoracul Paco este un model ce completeaza outfiturile casual si urbane. Este o piesa moderna ce se evidentiaza prin calitate exceptionala si design inovator. Croiul slim si elementele decorative multiple sunt detalii esentiale care atrag atentia la acest model de hanorac.

Acest model de hanorac este prevazut cu gluga cu guler inalt, care incadreaza gatul in mod placut. Gluga este un element care ofera un design sport si in acelasi timp are rol bine stabilit: de a proteja impotriva intemperiilor. In lateral, pe partea stanga se remarca doua capse metalice care ofera finish deosebit pentru gluga.

Tot pe partea stanga, hanoracul Paco este decorat cu fermoar din plastic scurt, pozitionat oblic. Deasupra fermoarului sunt pozitionate doua elemente decorative deosebite ce se prind in partea superioara cu capse decorative asortate. Pa partea din fata se mai poate observa o cusatura decorativa ampla, in forma de semicerc. Aceasta sporeste aspectul tineresc al hanoracului. Hanoracul se finalizeaza cu mansete elastice care ajuta la fixarea optima pe maini si talie.

Culoare: gri-verde

Compozitie: 80% bumbac, 20% poliester

Despre brand



Ombre este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Ombre poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!