031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Inel Topaz Fountain 3-12b auriu

COD: DAI-3-12b

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Inelul Christina Jewelry este din Argint 925 placat cu aur galben de 18 K, rodiat, incrustat cu Topaz alb.
Topazul este supranumit si diamant sasesc (de la sasi), iar numele provine din sanscrita si inseamna foc. Este talismanul norocos al Sagetatorului, poate fi oferit cadou la aniversarea a 4, 19 si 23 ani de la casatorie si influenteaza pozitiv energiile oricarui purtator.Topazul este piatra increderii, a comunicarii si a protectiei. Are un puternic rol protector, atrage dragostea si succesul si reduce stresul si depresia.
Inelele cu pietre naturale sunt rafinate si elegante, si pot constitui cadouri frumoase, atat pentru dvs. cat si pentru cei dragi!
Pentru ca imaginatia nu are limite atunci cand iti doresti cu adevarat un inel unicat, noi iti punem ideile in practica si le transformam in realitate. Ai o bijuterie noua in fiecare zi, prin conceptul care iti ofera posibilitatea de a combina inele cu forme, dimensiuni si culori diferite.
Fii propriul tau designer si combina inelele intr-un design caracteristic stilului tau.
Vezi recomandarile noastre, si inspira-te! Confectionate manual si conturate cu suflet, sunt o promisiune in a aduce stralucire pe chipul celei care le poarta. Pentru momente unice din viata ta si nu pentru cutii pierdute prin dulapuri.

Bijuteriile si accesoriile oferite de noi sunt atent confectionate de mesteri de renume internationali si vin cu promisiunea calitatii nordice, daneza.
Toate bijuteriile noastre sunt din metale pretioase, rodiate. Bijuteriile noastre din argint si argint placat cu aur placate cu rodiu sunt rezistente la zgarieturi, abraziune si corodare, pastrandu-se astfel caracteristicile initiale ale bijuteriilor chiar si dupa o perioada lunga de utilizate.
Toate bijuteriile sunt verificate si certificate de directia ANPC , garantandu-se calitatea metalului pretios utilizat.

Bijuteriile noastre se livreaza impreuna cu certificatul de calitate si garantie, in cutiute personalizate pentru cadouri si plicuri cu protectie antisoc, oferite gratuit.
Daca doriti un ambalaj mai special, ne puteti scrie pe mail [email protected]; [email protected] sau in sectiunea mentiuni, de la finalizarea comenzii, si va vom oferi costurile pentru diferitele variante de impachetare.

Despre brand

Ceasurile elvetiene Christina clasice reprezinta o bijuterie veritabila incrustata cu diamante autentie si alte pietre pretioase, la preturi exxtrem de accesibile. Sunt realizate exclusiv manual, in Elvetia, de maestri ceasornicari de renume. Pana la realizarea efectiva trec aproape 8 luni pentru ca tu sa te bucuri de un ceas care trece testul timpului. Christina Hembo, designerul conceptului de bratari personaliazte, precum si alte minunate bijuterii, si-a dorit sa creeze ceasuri elvetiene de lux, cu diamante pure, la un pret pentru buzunarul oricui. In Romania, Christina Diamonds SRL este distribuitor exclusiv al brandului danez din Decembrie 2014. In tot acest timp, ne bucuram sa avem clienti multumiti si difeli conceptului de colectionare, dar, mai ales, ne bucuram de notorietatea castigata datorita calitatii si unicitatii brandului.

Christina Jewelry & Watches este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Christina Jewelry & Watches poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!