031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Jeans BB Salazar slim fit conici casual skinny 0053 Negru

COD: HNS-0053

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Blugii slimfit negrii sunt elemente care intregesc garderoba barbatilor moderni. Sunt conceputi pentru a asigura confort sporit, deci au in compozitie fibre naturale din bumbac, in proportie de 97% si fibre din elastan care cresc flexibilitatea in timpul miscarilor.

Modelele propuse au croi modern, si sunt potrivite sa creeze tinute minimaliste, casual sau sport, de exceptie. Pantalonii din material de blugi pentru barbati, ofera aspect impecabil si senzatie de alungire a picioarelor datorita formei conice. In partea superioara se muleza frumos, dar confortabil, pe talie si posterior. In zona genunchilor sunt accesorizati cu rupturi mari, care ofera un aer tineresc rebel. Rupturile continuate cu snururi si ate, ofera aspect usor neglijent. Pe pulpa superioara, in fata, atat in partea drepta cat si in partea stanga se pot observa rupturi mai mici si mai discrete care intensifica imaginea nonconformista.

Astfel de elemente decorative pot fi zarite si in partea inferioara a ghnunchilor. Pantalonii din blugi pentru barbati cu rupturi in genunchi pot fi usor accesorizati cu tricouri cu maneca lunga, tricouri simple si decolteu in forma literei V sau chiar cu tricouri cu imprimeuri. Pentu a beneficia de aer nonconformist optati pentru culori inchise si in partea superioara. In timpul sezonului rece blugii negrii pot fi asortati cu un pulover oversize, o camasa din bumbac sau un pulover simplu din lana.

Material: 97% bumbac; 3% elastan

Model: 1.83 m / 82kg, poarta marimea 32.

Despre brand

BB Salazar este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului BB Salazar poate fi accesata aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!