031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Jeans BB Salazar slim fit conici casual skinny 0054 Negru

COD: HNS-0054

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Blugii negrii casual sunt piese ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba barbatilor. Modelele de pantaloni din jeans cu rupturi in genunchi sunt articole vestimentare ce au captat tot mai mult atentia tinerilor, datorita aspectului nonconformist pe care il ofera. Aceste modele asigura un aer rebel, nonsalant, sexy celor care indraznesc sa ii poarte.

Pantaloni din jeans negrii au in compozitie materiale naturale, fapt ce sporeste gradul de confort. Sunt realizati din bumbac in proportie de 97% si au in compozitie elastan 3%, fapt ce asigura o flexibilitate sporita in timpul purtarii.

Modelele propuse se potrivesc perfect pe talie. Vin cu croi modern fapt ce ii face sa se aseze perfect pe pulpa piciorului. Jeansii slim fit, conici, au avantajul ca ofera iluzia de lungime. Rupturile din zona genunchilor sunt puternice si sporesc aspectul nonconformist al tinutei. In zona pulpei superioare, pe partea dreapta pot fi observate alte rupturi mai discrete, menite sa ofere o imagine de ansamblu moderna.

Blugii negrii slimfit conici cu rupturi in genunchi creaza tinute moderne nonconformiste daca sunt potriviti cu articole vesimentare minimaliste. Tricourile monocrome, puloverele oversize si camasile din bumbac sunt piese care ofera personalitate acestor modele de blugi negri.

Material: 97% bumbac; 3% elastan

Model: 1.83 m / 82kg, poarta marimea 32.

Despre brand

BB Salazar este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului BB Salazar poate fi accesata aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!