031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
BEAUTY >

Lotiune de corp BIO cu uleiuri organice si extract de musetel pentru copii Naobay 200 ml

COD: BIT-314

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Lotiune de corp cu uleiuri organice si extract de musetel pentru copii, Naobay. Acest lapte hidrateaza, ingrijeste si imbunatateste functiile naturale ale pielii la copii.  Are o textura fina si este usor absorbita in piele.

Combinatia dintre uleiurile organice folosite, mai ales uleiul de migdale dulci, impiedica uscarea pielii delicate a bebelusului. Extractul organic de musetel calmeaza pielea, prevenind deteriorarea cauzata de factorii externi.

Ingrediente active cheie:

  • ulei de jojoba
  • ulei de migdale dulci
  • unt de shea
  • extract de musetel

Cum se utilizeaza?

Aplicati o cantitate mica de produs pe pielea curata, uscata si masati usor pana se absoarbe complet. Repetati aplicatia dupa cum este necesar.

Produs certificat ECOCERT.

99.27 % din ingredientele totale sunt de origine naturala.

11.94 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica

Ingrediente: Aqua, Caprylic/capric triglyceride, Prunus amygdalus dulcis oil*, Simmondsia chinensis seed oil*, Butyrospermum parkii butter*, Propanediol, Methyl glucose sesquistearate, Stearyl alcohol, Glycerin, Benzyl Alcohol, Cyperus Esculentus Tuber Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*,

*Ingrediente provenite din agicultura organica.

Despre brand

Numele spune tot: este de fapt un acronim pentru „Natural and Organic, Beauty and You” – NAOBAY combina ingrijirea eficienta si naturala cu grija pentru mediu, inovatia si designul ambalajelor. Acest brand organic si foarte sofisticat este dedicat bunatatii pure si sentimentului de responsabilitate fata de clienti si, mai presus de orice, fata de natura. Produsele lor cosmetice contin aproape in intregime ingrediente naturale, nu folosesc organisme modificate genetic sau plante crescute cu fertilizatori sintetici sau radiatie ionizanta, nu contin parabeni, produse petrochimice, silicon, formaldehida sau alti compusi nocivi; ambalajele sunt reciclabile sau reciclate; nu testeaza niciodata pe animale; ingredientele organice respecta standardele stricte ale Uniunii Europene.

Naobay este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Naobay poate fi accesata aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!