031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Notes EcoLeather, piele naturala regenerata, 12,5x20 cm, liniat ivory, verde

COD: UNK-7328006400

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!Descriere

Notes EcoLeather din piele naturala regenerata Care about Nature Notesul EcoLeather este Unikat in Ro fabricat din piele naturala regenerata. Produsul este potrivit clientilor carora le pasa de planeta si doresc sa educe piata in directia ecologizarii fiecare din noi poate sa fie un endorser al pastrarii planetei sanatoase. Culorile utilizate pentru aceasta gama sunt verde ce semnifica iarba verde, frunzele copacilor, si bej ce semnifica lanul de garau copt. Aceste culori denota si mai mult caracterul Eco al produsului.

Notes Ecoleather bej

Descriere tehnica

Coperta exterioara flexibila, piele regenerata dubla fata, colt rotund coperta si bloc, inchidere cu elastic tubular pe orizontala. Bloc fix format 12.5x20.5, 224 pagini tiparite la 1+1 culori, pe hartie offset ivory de 70 gr/mp, bloc cusut, semn de carte. Culori coperti: verde si bej. Ambalare individuala in cutie de carton alb. Culorile utilizate pentru aceasta gama sunt verde ce semnifica iarba verde, frunzele copacilor, si bej ce semnifica lanul de garau copt. Aceste culori denota si mai mult caracterul Eco al produsului.

Despre brand

Brandul Unika s-a nascut din pasiunea pentru arta frumosului, ca o fructificare a unor experiente, cercetari si idei anterioare, ce au luat viata odata cu noi, s-au dezvoltat prin filtrul imaginatiei noastre, si creste alaturi de noi avand ca fundament de baza calitatea si unicitatea mai presus de orice. La nasterea fiecarui produs, fie el cu design traditionalist sau modern, din piele naturala sau ecologica, brandul Unika le creeaza prin tehnologii speciale si hand made.Fie ca sunt agende, notes-uri, seturi de birou, materiale de conferinta, papetarie de lux, portofele, produse promotionale sau serviete, toate sunt lucrate cu migala, atentie si grija pentru detalii datorita experientei de peste 30 de ani.

Unika este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Unika poate fi accesata aici