031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Pandantiv cu lant Argint 925 pentru copii Little Deep Sky Blue Ladybug

COD: RXS-RXK_N-122-1068-629-Blue

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

In cultura multor civilizatii buburuza aduce noroc siguranta si sanatate copiilor acest lucru explicand prezenta sa atat de des intalnita in crearea articolelor pentru cei mici.Cu un design special creat pentru fetitele ce isi doresc sa fie mereu admirate acest delicat pandantiv poate fi in acelasi timp si un adevarat talisman prin simbolistica gargaritei.Realizat din argint pur 925 si decorat cu email pictat manual in culori vesele aceasta dragalasa bijuterie se va transforma pentru orice fetita in accesoriul-talisman aducator de noroc protectie si bucurie de viata.Simtim deja fericirea ei!

Despre brand

Miss Roxanny Kids este o lume minunata a jocurilor si a culorilor, un teatru unde se imbina pretiosul si bucuria, o calitate evidenta a materialelor folosite si lumea de basm de unde ne inspiram. Toate bijuteriile sunt create in Italia. Fiecare piesa este handmade, realizata din argint 925 si email pictat manual intr-o multitudine de culori vesele apreciate de fetite. Toate aceste produse hazlii sunt testate conform standardelor europene si internationale si nu contin cadmiu, plumb sau nichel. Bijuteriile hipoalergenice de la Miss Roxanny minimizeaza sansa ca micuta ta sa sufere reactii alergice. Colectiile noastre de bijuterii sunt sigure pentru pielea delicata a copilului tau!

Miss Roxanny Kids este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Roxannes - Miss Roxanny Kids poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!