031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Pandantiv cu lant Guardian Angel placat cu argint 925 - 5212-323SP

COD: RXS-MSD_N-5212-323SP

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Cuvantul "inger" provine din limba greaca ("aggelos") avand semnificatia de mesager. De secole in cultura tuturor popoarelor acesta a ocupat un loc important aripile sale fiind asociate cu dezvoltarea si ascensiunea sufleteasca cu linistea si protectia. In acelasi timp peste tot in lume florile sunt simboluri universale ale frumusetii esteticii si progresului. Lucrat manual si placat cu argint 925 decorat pe o fata cu un motiv floral intr-o combinatie eleganta de cristale si perle Swarovski iar pe cealalta infatisand un ingeras protector acest pandantiv prin simbolurile ce le poarta poate deveni talismanul tau. Mariana Spirit of Design iti da astfel posibilitatea de a alege care parte se potriveste mai bine tinutei sau starii tale de spirit. Suspendat pe un lant argintat si el este bijuteria ce poate fi purtata la orice varsta incepand din copilarie.

Despre brand

'Pentru mine, creativitatea incepe mereu prin culoare. Ne exprimam prin cuvinte, dar spiritul nostru vorbeste in culori.' - Mariana Ravid - Designer Bijutier al brandului Mariana Jewellery.Fiecare piesa in parte este lucrata manual, la cele mai inalte standarde, in fabrica din Israel, patria celor mai exclusiviste creatii din domeniu. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, bijuteriile fiind placate cu aur roz de 24 carate, argint Silver Sterling 925 sau rodiu.Pentru a da bijuteriilor sale aspectul unor mici opere de arta, designerul israelian foloseste cristale si pietre semipretioase taiate manual, precum si bine-cunoscutele cristale si perle Swarovski, intr-o gama inepuizabila de culori si nuante. Designul Marianei atrage femeia la orice varsta, atat tanara exuberanta, cat si doamna sofisticata in cautarea unor piese speciale care sa-i evidentieze frumusetea naturala.

Mariana Jewellery este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Roxannes - Mariana Jewellery poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!