031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Pandantiv personalizabil placat cu aur Best Friends

COD: SAR-PPAU092

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Pentru prietena ta cea mai buna cea care e alaturi de tine la bine si la greu ai nevoie de ceva special. Ceva care sa va uneasca care sa va aminteasca in mod constant ca sunteti cele mai bune prietene si ca impreuna puteti reusi orice va propuneti. SaraTremo iti propune un pandantiv personalizabil: jumatate pentru tine jumatate pentru prietena ta cea mai buna. Astfel veti fi mereu impreuna chiar si cand sunteti la distanta. Simbolul acestui pandantiv este prietenia absoluta increderea si suportul pe care vi l oferiti reciproc. La cerere il putem pune pe un lantisor sau doua intreg sau sectionat in doua jumatati dupa cum preferi. Atat pandantivul cat si lantisorul sunt placate integral cu aur de 18 karate. Pretul este pentru intregul pandantiv (2 jumatati). Se vinde pandantivul intreg (nu vindem doar o jumatate din pandantiv). La cerere il putem pune pe un lantisor placat cu aur (pret total 120 lei) sau pe doua lantisoare placate cu aur (pret total 160 lei). Orice varianta alegi vei primi produsul ambalat premium in cutie marca SaraTremo si cu punguta de cadou gata pregatit sa il oferi cadou! Se vinde doar in pereche (intreg sau sectionat) nu vindem jumatati separate.
Pandantiv personalizabil
Simbol Best Friends
La cerere, il putem pune pe un lantisor sau doua
Diametru pandantiv: 2 cm
Se livreaza in cutie premium
Se livreaza cu certificat de conformitate

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!