031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Pantaloni barbati casual slim fit P156 albastru

COD: HNS-P156-albastru

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Pantalonii din bumbac sunt piese must have in gaderoba masculina de toamna iarna. Modele prezentate se remarca datorita culorilor vibrante, ce aduc energie outfiturilor. Aceste piese confectionate din bumbac in proprortie de 98% sunt achizitii in garderoba tinerilor moderni, pasionati de calitate. Inca de la prima vedere acesti pantaloni atrag atentia datorita elementelor decorative inserate in manseta din talie. Aceasta banda inedita creaza contrast cromatic si atrage atentia asupra acestei zone in mod placut.
Croiul slim fit al pantalonilor, este un alt factor care asigura eleganta si bun gust. Pantaloni au aspect minimalst si pot fi usor integrati in tinute casual, smart sau urbane. Pot fi asociati cu tricou tip polo si pantofi sport, si asigura un aspect relaxant, dar stilat. Camasa cu patratele este un articol vestimentar ce sporeste eleganta pantalonilor, in special daca in combinatie, sunt integrate si ghetele tip chelsea. Cei ce doresc sa beneficieze de tinute simple dar moderne pot asocia acesti pantaloni cu alte articole vestimantare cu aspect minimalist, pentru ca elementele cheie pentru acest stil sunt accesoriile (palaria, esarfa, ceasul cu bratara metalic).

Compozitie: 98% bumbac, 2% elastan
Culoare: Albastru

Despre brand



Ombre este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Ombre poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!