031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Pantaloni InnaB 168 negru

COD: INN-168

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Dati un plus de feminitate cu ajutorul modelului Katias. Este foarte elegant si iti evidentiaza usor silueta. Indiferent de culoarea pe care o alegi, fie pe negru, kaki, alb sau bordo o sa poti face ce combinatii de stil doresti.
Datorita insertiilor elastice, in talie, poti purta o camasa larga pe deasupra sau ii poti combina cu o bluza eleganta si mulata, iar in acest fel poti sa o accesorizezi cu cordonul ce il primesti odata cu ei.
Pantalonii Katias cu insertii elastice in talie sunt o piesa vestimentara ce poate fi purtata in zeci de combinatii, fie acestea casual sau chiar elegante. Acesti pantaloni fac parte din categoria acelor pantaloni extrem de sexy pe care ii poti purta atunci cand vrei sa iti afirmi feminitatea si increderea in propriul corp.
Un imbold important, pentru a putea purta acesti pantaloni cu incredere, este reprezentat de catre buzunarele laterale. Mai ales daca esti iubitoare de telefon, aceste buzunare te ajuta sa il ti cat mai aproape de tine.
Fii eleganta si provocatoare cu ajutorul pantalonilor Katias. Modelul are 1.70 m inaltime, 53 kg si poarta marimea S.
Material: 95% bumbac, 5% elastan.

Despre brand

Evenimentele din viata ta se succed cu rapiditate, iar intuitia vestimentara este superputerea ta favorita. Indiferent de mediu, meriti sa cunosti oameni de calitate si sa ai parte de cele mai frumoase experiente. Tinutele INNA-B sunt pentru tine, deoarece esti o femeie puternica, iar in spatele tau se afla un trib de femei de succes pe care tu poti conta. Poarta haine de calitate produse cu drag in Romania.

Inna-B este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Mai multe detalii despre MarketUP! gasiti aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!