031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Pantaloni InnaB 193 negru

COD: INN-193

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Noi stim ca femeile isi doresc sa se simta bine in hainele lor si de aceea am creat pantalonul din Piele Eco Metalizat pe negru care este foarte lejer si se poate purta oriunde: in oras sau in vacanta.

Acesti pantaloni dama din piele ecologica dispun de banda elastica si snur in talie pentru a fi mai usor de reglat. Fiind realizati din piele ecologica 100%, acesti pantaloni sunt in acest sezon in trend.

Indiferent de silueta pe care o ai, pantalonii din piele eco ti se potrivesc perfect. Ii poti asorta foarte simplu cu o jacheta din piele eco si o pereche de bocanci pentru un plus de originalitate.

Modelul are 1,70 m inaltime, 53 kg si poarta marimea S.
Material: 100% piele ecologica.

Despre brand

Evenimentele din viata ta se succed cu rapiditate, iar intuitia vestimentara este superputerea ta favorita. Indiferent de mediu, meriti sa cunosti oameni de calitate si sa ai parte de cele mai frumoase experiente. Tinutele INNA-B sunt pentru tine, deoarece esti o femeie puternica, iar in spatele tau se afla un trib de femei de succes pe care tu poti conta. Poarta haine de calitate produse cu drag in Romania.

Inna-B este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Mai multe detalii despre MarketUP! gasiti aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!