031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Pantaloni Ombre fermoare decorative P469 Gri

COD: HNS-p469-gri-inchis

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Pantalonii de trening sunt cele mai apreciate articole vestimentare sport din garderoba masculina. Sunt acele piesa care asigura libertate de miscare si un look dinamic, indiferent de modul in care sunt purtati. Pantalonii de trening sunt elementele care insufletesc outfiturile sport care, sporesc frumusetea tricourilor simple si permit crearea unor tinute moderne impresionante.

Modele prezentate se disting in primul rand, prin materiale de foarte buna calitate, prietenoase cu orice tip de piele. De acest avantaj se vor bucura barbatii si tinerii activi, energici, moderni, cu piele sensibila, fara a renunta la hainele preferate.

Aceste modele permit crearea unor outfituri deosebite, datorita elementelor decorative moderne, pe care le au in compozitie. Banda lata decorata cu snur voluminos, fermoarele decorative, pozitionate in lateral, cusaturile decorative inserate in partea din fata, sunt doar cateva dintre elementele moderne, care sporesc aspectul original al pantalonilor. In partea inferioara, imediat sub genunchi se regasesc alte fermoare, cu scop strict decorativ. Mansetele ce asigura finish-ul pantalonilor sunt asimetrice, late si au cusaturi speciale care sporesc atitudinea moderna.

Culorile neutre, specifice stilului sport si croiul slim fit sunt elemente care intaresc aerul tineresc al pantalonilor. Acestia pot fi purtati cu articole sport simple sau imprimate si sporesc aerul relaxant.

Compozitie: 65% bumbac, 35% poliester

Culoare: gri-inchis

 

Despre brand



Ombre este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Ombre poate fi accesata aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!