031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Pantaloni scurti barbati Nike Running Shorts AJ7755-056

COD: ORG-20077

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Vrei un look sport de invidiat? Pantalonii scurti Nike Running Shorts  te vor ajuta cu siguranta sa obtii rezultatele dorite! Pantaloni sunt potriviti pentru antrenamentele tale zilnice in sala de sport! In talie pantalonii sunt prevazuti cu o bata elastica cu snur, astfel incat sa reglezi pantalonii atat cat ai nevoie. In zona frontala se afla doua buzunare verticale, fara fermoar, ce sunt extrem de practice. In partea din spate pantalonii nu sunt prevazuti cu buzunare! Pantalonii Nike sunt prevazuti cu chiloti integrati. STANDARD FIT: Acesti pantaloni Nike se vor aseza perfect pe tine indiferent de constitutia ta. DRY-FIT:  Aceasta tehnologie este aliatul tau in timpul antrenamentelor. Tehnologia DRY-FIT ajuta la absorbtia rapida a transpiratiei, lasandu-ti corpul uscat pe toata durata antrenamentului. Material: 100% poliester Culoare: gri cu elemente de design albe

Despre brand

NIKE este o companie si un brand inovator, special. Compania a fost fondata in anul 1962 si a fost una dintre primele care au realizat incaltaminte speciala pentru atleti.
In anul 1972, numele NIKE a fost adoptat dupa zeita inaripata a victoriei, conform mitologiei grecesti, iar sigla numita "swoosh" reprezinta chiar aripa zeitei.
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!