031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
COPII >
Fete >

Pantofi Fete Bibi Prewalker Cherry

COD: BBI-1122095

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Pantofi din piele la interior si exterior, cu brant Fisioflex. Dezvoltati pentru a oferi maximum de libertate, confort si protectie in etapa de inceput a mersului. Fabricati din piele moale, care permite flexibilitate pentru miscare si varf intarit pentru a proteja degetele firave. Sistemul de inchidere cu velcro asigura o incaltare usoara si permite ajustarea functie de grosimea piciorusului. Brantul din piele Fisioflex este prevazut cu sistem de absorbtie a socurilor si distributie a presiunii. Dezvoltati in cadrul conceptului fiziologic "Natural ca mersul descult".

Despre brand

De 70 de ani, Bibi realizeaza in Brazilia incaltaminte pentru copii si bebelusi. Toate produsele sunt concepute impreuna cu medici ortopezi si pediatri, pentru a asigura un mers corect si o dezvoltare sanatoasa inca de la primii pasi. In procesul de productie sunt folosite doar materiale de calitate, non-toxice, iar tehnologiile Bibi sunt unice in lume: #Fisioflex, #Drop, #Sportflex. Gamele Bibi sunt adaptate fiecarei etape de dezvoltare a copiilor, asigurandu-le tot confortul pentru a se bucura in voie de copilarie.

BIBI Shoes este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului BIBI Shoes poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!