031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Pantofi oxford Vices 6153 Albi

COD: HNS-6153

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Pantofii Oxford sunt acele elemente masculine, introduse in garderoba femeilor moderne. Modele propuse pentru acest sezon, imbina elemente ale stilului masculin cu detalii Brogue ample si desoratiuni feminine deosebite. Pantofii prezentati sunt adevarate achizitii care scot din banal orice tinuta office-casual.

Talpa simpla a pantofilor, este etalon pentru confort, deci aceste piese pot fi purtate cu mare placere, pentru multe ore. Culoarea acestor pantofi este usor de integrat in outfituri minimaliste, contrastante sau sic moderne. Deci incaltarile au versatilitate foarte ridicata.

Sireturile specifice, acestor incaltari sunt late, bine finisate si fine la atingere. De aceea incaltarea pantofilor este o activitate placuta. Modelele propuse sunt confectionate din piele ecologica in exterior, deci sunt prietenoase cu mediul inconjurator. La prima vedere se pot observa decupajele Brogue inedite, insa se remarca si inimioarele decorative rosii, ce asigura un contrast placut. In interior, se observa talpica confectionata din piele naturala. Acest element este un factor esential care sporeste confortul si sanatatea picioarelor.

Acesti pantofi pot fi asortati cu fuste drepte  sau sarafane din bumbac si creaza tinute office inedite. Combinati cu leggings sau pantaloni din jeans si bluze simple asigura tinute casual deosebite.

  • 36 - 23.5 cm
  • 37 - 24 cm
  • 38 - 24.5 cm
  • 39 - 25 cm
  • 40 - 25.8 cm
  • 41 - 26.5 cm

Despre brand

Vices este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Vices poate fi accesata aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!