031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Pantofi sport casual Vices 7174 Negri

COD: HNS-7174

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Pantofii sport cu ciucuri sunt piese de incaltaminte extrem de atractive care ofera dinamism garderobelor din sezonul cald. Decorati cu elemente inedite, acesti adidasi de dama impresioneaza prin simplitate. Elementele cheie care scot din anonimat aceste articole de incaltaminte sunt ciucurii decorativi inserati la baza siretului. Acesti ciucuri aduc un plus de eleganta, si incanta prin dinamism.

Talpa adidasilor casual este simpla, eleganta, extrem de discreta, si asigura confort maxim in timpul mersului. Cusaturile sunt fine si bine camuflate, astfel ca acesti pantofi au aspect unitar deosebit. In interior talpica este confectionata din piele naturala, deci picioarele sunt bine protejate chiar si in timpul purtarilor repetate.

Materialul din care sunt confectionati in exterior acesti pantofi este reciclabil si prietenos cu mediul inconjurator. Pielea ecologica din care sunt realizati adidasii casual, este bine tolerata de organism. Pentru a oferi un aspect interesant pantofilor, designerii au integrat insertii in nuante metalice ca finish in partea din spate. Alte detalii metalice pot fi remarcate si pe limba pantofilor.

Acesti adidasi sport se potrivesc foarte bine cu haine casual din garderoba si aduc un suflu tineresc modern. Pot fi asortati cu pantaloni lungi, jeansi pana la genunchi sau fusta scurta simpla. Pot fi potriviti cu rochie tip camasa sau sarafan si integrati in outfituri office moderne.

  • 36 - 23.5 cm
  • 37 - 24 cm
  • 38 - 24.5 cm
  • 39 - 25 cm
  • 40 - 25.8 cm
  • 41 - 26.5 cm

Despre brand

Vices este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Vices poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!